Yrittäminen sujuu Lempäälässä

Lempäälässä on vahva yritystoimintaympäristö ja kunta on tunnettu yritysmyönteisyydestään. Kunta suhtautuu myönteisesti niin pieniin kuin suuriinkin yrityksiin. Lempäälä on jo usean vuoden ajan rankattu Pirkanmaan yrittäjäystävällisemmäksi kunnaksi Suomen Yrittäjien elinkeinoilmapiiritutkimuksessa.  Pirkanmaan Yrittäjät ry:n ja Pirkanmaan Liiton toteuttamassa Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakilpailussa Lempäälä on sijoittunut joka vuosi kärkikolmikkoon; 2017 1. sija, 2018 2.sija ja 2019 3.sija.

Lempäälä kannustaa yrittämiseen

Yrittämiseen kannustaminen näkyy kunnan nopeassa, mutkattomassa ja ketterässä päätöksenteossa, kaavoituksissa ja muussa toiminnassa. Logistinen sijainti tärkeiden pääteiden varrella "kasvukäytävällä" on erinomainen, erityisesti Tampereen ja pääkaupunkiseudun välillä toimivien yritysten kannalta.

 

Vetovoimainen asuinkunta

Asuinkuntana Lempäälä on vetovoimainen, kehittyvä sekä erityisesti nuorten lapsiperheiden suosiossa ja se valikoitui Suomen asukastyytyväisimmäksi kunnaksi vuonna 2016. Kunta on tunnettu hyvistä palveluistaan, joita täydentää Ideapark. Lempäälä on voimakkaasti kasvava yli 22 600 asukkaan kunta, joka sijaitsee pääväylien varrella Tampereen tuntumassa.

Mikäli yrittäminen Lempäälässä kiinnostaa ja haluat kuulla lisää Lempäälän positiivisesta yritysilmapiiristä, älä epäröi ottaa yhteyttä!

 

Ideapark
Ensimetri