Lempäälän osaston yllä oli suuri screen, jolla pyörivät näytteilleasettajien videot.

Panostus palkittiin onnistuneilla Alihankintamessuilla

1.10.2019

Tampereen messu- ja urheilukeskus täyttyi 24.-26.9. Alihankinta-messujen perinteen mukaan ääriään myöden ja Lempäälän Kehitys organisoi jälleen yhteisosaston E-halliin.

Lempäälän Kehityksen asiakkuuspäällikkö Timo Mikkonen kertoo olevansa tyytyväinen messujen antiin.
- Lempäälästä oli mukana kuusi yritystä ja vierailijoita riitti yritysten luona. Osaston yritykset olivat tehneet oma-aloitteista markkinointia ja kutsuneet asiakkaitaan messuille. Etukäteistyö palkittiin ja kiinnostus oli aktiivista.
- Erityisen hyvin toimi osastomme yläpuolella ollut lähes 10 neliömetrin suuruinen näyttö, joka näkyi yli koko hallin, kertoo Mikkonen.

Ensi kertaa mukana oli Metallipalvelu Turppa Oy, joka markkinoi erilaisia metallin työstöön liittyvuä palveluja, kuten hitsaus- ja levytöiden alihankintapalveluita sekä terästen leikkausta ja esikäsittelyä. Yrityksen markkinoinnista vastaava Lasse Turppa oli tyytyväinen messutyön tuloksiin ja asiakaskontakteihin. 
- Kokemus oli niin hyvä, että olemme kiinnostuneet osallistumaan ensi vuonna uudelleen, totesi Lasse Turppa messujen jälkeen.

Vuoden tauon jälkeen mukana oli Kiwatti Oy, joka on toimittanut aurinkopaneeleja mm. Marjamäen LEMENE-hankkeeseen.

Vanerin ammattilainen Pipu Ky oli mukana Alihankinta-messuilla jo kolmatta kertaa. 
- Joka vuosi on messukokemus ollut plussan puolella, totesi vanerien, pakkausten ja työstön myynnistä vastaava Panu Pirhonen tyytyväisenä.

Samoin kolmatta kertaa oli mukana Qtec Engineering, jonka erityisosaamista on voitelu, teollisuuden ja koneiden kääntöratkaisut sekä kierukkavaihteet.

Lempäälän Energian LEMENE-hanketta oli mukana messuilla esittelemässä sähköliiketoiminnan johtaja Kai-Kristian Koskinen.

Messuilla oli kävijöitä kolmen päivän aikana lähes 18.000 ja näytteilleasettajia 1100.

- Kiitos onnistumisesta kuuluu aktiivisille näytteilleasettajayrityksillemme. Heidän innostuksensa  ja työn tulokset tuntuvat niin hyviltä, että varasimme alustavasti ensi vuoden messuille ainakin samankokoisen osastoalueen, summaa Lempäälän Kehityksen Elina Kivi.

Lempäälän osaston yllä oli suuri screen, jolla pyörivät näytteilleasettajien videot.

Lisätietoja Lempäälän messuosallistumisesta:
Lempäälän Kehitys Oy, elina.kivi@lempaala.fi

« Takaisin

Ideapark
Ensimetri